18-годишният хулиган е по-нисък от тревата, в морския пандиз не смеел

...
18-годишният хулиган е по-нисък от тревата, в морския пандиз не смеел
Коментари Харесай

Поне още 10 дни прокурорският син Васил Михайлов ще остане в Бургаския затвор, а май хич не му харесва

18-годишният гамен е по-нисък от тревата, в морския пандиз не смеел да каже и дума

Поне още 10 дни ще остане в Бургаския затвор. Днес трябваше да тръгне делото за мелето на плажната алея в Созопол през лятото на 2021 година, когато 18-годишният перничанин скочи на двама мъже и нанесе междинна телесна щета на единия.

В правосъдната зала на Окръжния съд в Бургас през днешния ден стана ясно, че жертвата Петър Д. Е бил нередовно свикан, което наложи съвещанието да бъде отсрочено. То ще бъде гледано на 11 април т.г. Нахаканият синковец обаче очевидно е не запомнил самочувствието си в софийския затвор, тъй като пандизчии от ареста в Бургас описаха пред Флагман.бг, че Васил бил по-нисък от тревата и не смеел и дума да каже. Съгласявал се с всичко, което съкилийниците му наредят и извършват прецизно разпорежданията на старшините.

По всичко наподобява, че хулиганът е усетил, че не се намира на своя територия и с цел да не бъде пребит от бургаските батки, които „ царуват “ в постройката на лишените от независимост, е решил да държи езикът си зад зъбите. В коридорите на Окръжния съд през днешния ден Михайлов бе посрещнат от публицисти, които го снимаха и се пробваха да приказват с него, само че той ги подмина с наведена глава.

В правосъдната зала даже се оплака пред ръководителя на правосъдния състав – арбитър Мая Стефанова с думите: „ Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат “.



Подсъдимият е упрекнат за причиняване на междинна телесна щета на едно лице, породена на 31 август 2021 година в Созопол. До 6 години отнемане от независимост е плануваното наказване. Извършени са всички допустимо процесуално-следствени дейности, разпитани са очевидци, осъществени са разпознавания и считам, че обвиняването е доказателствено обезпечено към този момента. На въпросната дата, Васил е предизвикал лека телесна щета на едно лице, след това е предизвикал и междинна телесна щета на друго лице и е повдигнато обвиняване за по-тежкото действие. Обстоятелствата за пораждане на багра са свързани със сдърпване сред две компании. Нападнал е двама души, като междинната телесна щета е на разположение, което се е пробвало да отбрани собствен другар, което преди този момент Васил е блъснал. Няма данни за приложимост на алкохол или опиати ", сподели пред публицисти прокурор Николай Илиев.

Припомняме, че против Васил Михайлов има осем обвинявания, които са осъществени в интервала от 21.11.2021 година до 11.06.2022 година на територията на град Перник - две за хулигански прояви, три за нанасяне на междинни телесни повреди, две за леки телесни повреди и едно за закана за ликвидиране. Преди месец от прокуратурата оповестиха, че Михайлов ще дава отговор и за закана за ликвидиране против надзорник от Централния софийски затвор. Васил Михайлов се сби с задържания за злополуката на бул. „ Черни връх ” Георги Семерджиев. Всичко почнало със вербален конфликт, който прераснал във физическа разпра. Виждайки, че обстановката излиза отвън надзор, надзиратели се намесели и пробвали да потушат спора. Докато ги разтървавали, двамата известни пандизчии се нахвърлили против чиновниците на Централния софийски затвор.
 Васил Михайлов и Георги Семерджиев
Той бе изместен в Бобов дол, тъй като рисувал нацистки знаци в килията си и влизал в спорове с други лишени от независимост. В Бургаския затвор обаче номерата му не минават, описаха пред кореспондент на Флагман.бг жители на морския пандиз.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР